Një delegacion nga Komisioni për Politikën e Jashtme i Shqipërisë zhvilloi vizitë zyrtare në Podgoricë

Një delegacion nga Komisioni për Politikën e Jashtme i Shqipërisë  zhvilloi  vizitë zyrtare në Podgoricë

Me ftesë të Kryetarit të Komisionit për Marrëdhëniet Ndërkombëtare dhe Disporën z. Andrija Nikoliq në Parlamentin e Malit të Zi, nën kryesimin e znj. Mimi Kodheli, një delegacion nga Komisioni për Politikën e Jashtme zhvilloi  vizitë zyrtare në Podgoricë.