Koalicioni i partive shqiptare “Malësia na Bashkon” fiton zgjedhjet vendore në Tuz

Koalicioni i partive shqiptare “Malësia na Bashkon” fiton zgjedhjet vendore në Tuz
  • Historike – pas shpalljes së Tuzit si komunë e pa varur nga Podgorica këtë komunë të re në të ardhmen do ta qeverisin partitë shqiptare.
  • Gjukanoviq në Bruksel – pro gjetjes së epilogut pozitiv për dialogun midis Prishtinës dhe Beogradit.
  • Kompanitë turke të interesuara për marrjen me koncesion të aeroporteve të Malit të Zi. Takimi Ozan – Nurkoviq.
  • Edhe këtë vit prezantohet oferta turistike e Malit të Zi në panairin e turizmit në Berlin të Gjermanisë.
  • Banda frymore e qytetit Edrene nga Turqia merr pjesë në Festivalin e 50-të të Mimozës në Herceg Novi. Aktivitet i Institutit “Yunus Emre” në Podgoricë.

Për hollësi rreth këtyre zhvillimeve ndiqni raportin javor të korrespondentes tonë në Mal të Zi, Vera ALIBEGU KATANA.