Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (9/2019)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (9/2019)

-Në Tiranë vazhdojnë protestat e opozitës kundër qeverisë shqiptare

-OSBE: “Dënojmë dhunën dhe çarjen e kordonit të policisë për të sulmuar Kuvendin e Shqipërisë”

-Një delegacion i PE-së në Shqipëri

-1 milion turistë vizituan parqet ekologjike dhe kalatë në Shqipëri

-Drejtori i institutit turk "Yunus Emre" vizitë në Myftininë e Shkodrës

-TRT-ja me partnerët e saj trajnon punonjësit e mediave në Tiranë