Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (5/2019)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (5/2019)

- “Duam një Shqipëri të pastër dhe turistike”

- BE: Marrëveshja Shqipëri-Frontex, garanci kundër migracionit të paligjshëm

- Vuçiç viziton Shqipërinë në mars 2019

- Kryeministri Rama bisedë me këshilltarin amerikan për sigurinë

- “Ditët e solidaritetit ndaj shtresave sociale në nevojë”

- Instituti  turk “Yunus Emre”, Tiranë prezanton në institucionet arsimore gjuhën dhe  kulturën turke