Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (46/2020)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (46/2020)

-6 vendet e Ballkanit Perëndimor nënshkruajnë deklaratat për tregun e përbashkët rajonal dhe agjendën e gjelbër gjatë Samitit të Sofjes

-Tirana, Beogradi, Shkupi nënshkruajnë “Mini-Shengenin Ballkanik”

-Në Shqipëri përkujtohet 82-vjetori i ndarjes nga jeta të Ataturkut

-Në shenjë të miqësisë midis Turqisë dhe Shqipërisë në Tiranë u mbollën rreth 1000 fidanë

-Shqipëria merr pjesë në takimin e vendeve anëtare të SEECP-së, në Antalie të Turqisë

-Shqipëria në karantinë të pjesshme dhe me masa të reja kundër Covid-19