Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (37/2020)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (37/2020)

-Krerët e shtetit shqiptar përshëndesin marrëveshjen Kosovë-Serbi

-Zhvillohet ceremonia e aktivizimit të Komandës dhe ndërrimit të komandantëve të SEEBRIG

-Koreja e Jugut mbështet Shqipërinë si anëtare jo e përhershme e Këshillit të Sigurimit të OKB-së 

-Shqipëria merr pjesë në takimin e ministrave të Financave nga OKB

-Në Luginën e Preshevës shpërndahen falas 20 mijë libra në gjuhën shqipe me mbështetjen financiare të Shqipërisë e Kosovës

-Në Shqipëri doli në qarkullim libri: "Thirrje e kolonisë shqiptare në Turqi drejtuar Fuqive të Mëdha të Antantës dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës"