Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (21/2019)

Agjenda shqiptare – Zhvillimet kryesore të javës (21/2019)
  • Në Tiranë mbahet takimi Shqipëri-Kosovë
  • Në Tiranë zhvillohet panairi “Harmonia e kulturave”
  • TIKA shtron iftar në Tiranë
  • Gjysmëhëna e Kuqe Turke në bashkëpunim me Fondacionin ALSAR ofron ndihma në qytete të ndryshme të Shqipërisë
  • Eksportet shqiptare, rritje me Kosovën, Spanjën, Turqinë e Gjermaninë
  • Ekspozitë e artit Tez'hip dhe Miniaturës
  • Dijaneti turk dërgon hafëzë në Shkodër për muajin e Ramazanit