Vizita e Presidentit Erdogan në Samitin e BRICS, shans për ekonominë e Turqisë

25-27 Korrik, Johanesburg

Samiti i BRICS

Samiti i 10-të i BRICS, ku presidenti Erdogan do të marrë pjesë si i ftuar i veçantë, pritet të jetë një shans për rritjen e shumëllojshmërisë ekonomike të Turqisë dhe thellimin e marrëdhënieve tregtare me vendet e unionit. 


Fjalët Kyçe: Presidenti Recep Tayyip Erdogan , BRICS , shumëllojshmëria ekonomike , ekonomia turke