Varrezat shekullore në shkëmb në Shanllëurfa do të çelen për turizmin

Vizitorë të ndryshëm nga brenda dhe jashtë vendit krahas pasurive të shumta historike që mbart ky rreth do të mund të vizitojnë edhe varrezat e nxjerra në dritë nga gërmimet e fundit arkeologjike.

Sanliurfa

Varrezat në shkëmb 2 mijëvjeçare të nxjerra në ditë nga shpellat historike në qytetin juglindor të Turqisë, Shanllëurfa (Şanlıurfa) do të vihen në shërbim të turizmit.


Fjalët Kyçe: Sanliurfa , varrezat shekullore , turizmi turk