Stacioni i turizmit termal dhe të skive: Erzurum

Me qendrat e skive, llixhat kuruese, veprat historike, stolitë e punuara në gur të zi dhe shijet tradicionale, ky qytet i njohur edhe si “Toka e Dadashëve” pret çdo vit mijëra turistë vendës dhe të huaj. Ai është gati për pushimet e semestrit.

Erzurumi

Medreseja me dy minare, medreseja Jakutije, shtëpitë historike, kubetë dhe qendra e skive në malin Palandoken janë vetëm disa nga bukuritë që Erzurumi u ofron vizitorëve.


Fjalët Kyçe: Turqi , Erzurum , Palandoken , turizmi termal , qendër skish