Shqiptarët në Ankara takohen për festën e Kosovës në Qendrën e Kulturës Shqiptare

Aktiviteti u zhvillua me prezantimin e kulturës shqiptare ku për mysafirët u shpërnda ushqim tradicional shqiptar, po ashtu pati muzikë dhe valle shqiptare.

Ankara

Me rastin e 10-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës “Unioni Studentor Shqiptar në Turqi, Ankara” nën kujdesin e Ambasadës së Kosovës në Ankara dhe veçanërisht të Ambasadorit, Avni Spahiu organizoi një festë simbolike në ambientet e Qendrës së Kulturës Shqiptare “Sami Frashëri” në Ankara.


Fjalët Kyçe: Pavarësia e Kosovës , Festa e Pavarësisë , Kosova , Qendra e Kulturës Shqiptare “Sami Frashëri” në Ankara