Fitorja e madhe e popullit turk: 30 Gusht

30 Gusht | Dita e Fitores dhe Forcave të Armatosura të Turqisë

30 Gusht

Ushtria turke nën komandën e Liderit të Madh Mustafa Kemal Ataturk, para 96 vjetësh, duke shkruar një prej legjendave më të mëdha të heroizmit që ka parë historia botërore, duke filluar Ofensivën e Madhe, ndezi zjarrin e pavarësisë për të shporrur forcat pushtuese nga atdheu.


Fjalët Kyçe: infografik , Mustafa Kemal Ataturk , 30 Gushti Dita e Fitores , Festa e 30 Gushtit