Kupa e Botës: 2.379 gola në 836 ndeshje

Në finalet e Kupës së Botës, janë luajtur 836 ndeshje dhe shënuar 2.379 gola në total deri më sot; ndërkohë që golashënuesi më i mirë i finaleve është gjermani Miroslav Klose me 16 gola, i ndjekur nga braziliani Ronaldo me 15 dhe gjermani Gerd Muller me 14 gola.

Rusi 2018

Në 20 Kampionatet Botërore të Futbollit mes viteve 1930-2014, me përjashtim të vakumit në periudhën e Luftës II Botërore, janë luajtur 836 ndeshje dhe shënuar 2.379 gola në total.


Fjalët Kyçe: Kupa e Botës , Kampionati Botëror i Futbollit , Rusi 2018 , Miroslav Klose , Ronaldo , Gerd Muller , golashënues , trt shqip , trtshqip , lajme shqip