“Qytezat” misterioze të nëndheshme në Kapadokya në qendër të vëmendjes së turistëve

Turistët vendas dhe të huaj që vizitojnë në grupe këto qytete nëntokësore edhe marrin informacion nga guidat për historinë dhe jetesën e asaj kohe.

Kapadokya

Qytetet nëntokësore të Nevshehirit tërheqin interesin e turistëve vendas dhe të huaj që kërkojnë freski. 


Fjalët Kyçe: Kapadokya , Derinkuyu , Kaymakli , Nevsehir