Pistat e skive në Uludag thyejnë rekord gjatë sezonit turistik dimëror

Me fillimin e pushimeve të semestrit në të gjitha qendrat dhe resortet e skive në Turqi është regjistruar numri më i lartë i turistëve.

Uludag/Bursa

Në këto ditë dimri sezonit turistik i janë shtuar edhe turistët vendas, të cilët kanë rastin të frekuentojnë resortet cilësore dhe me çmime të volitshme, në pushimet e semestrit së bashku me fëmijët e tyre.  


Fjalët Kyçe: pushimet e semestrit , turizmi dimëror , qendër skishë , Bursa , Uludag