Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Foto të rralla në qiell të shkrepura nga piloti

Fotografi të mrekullueshme të bëra në qiell nga kabina e pilotit të avionit.

Santiago Borja Lopez

Disa nga imazhet e mahnitshme që piloti Santiago Borja Lopez ka kapur në mijëra metra lartësi dhe i ka postuar në llogarinë e tij në rrjetin social. 


Fjalët Kyçe: Santiago Borja Lopez , foto të mrekullueshme , ngjarje në qiell , kabina e pilotimit