Zv.ministri i Kulturës së Kosovës vizitoi Zërin e Turqisë

Vizitë në ambientet e Radios Zëri i Turqisë

Rexhep Hoti në TRT

Në kuadër të një vizite zyrtare në Turqi Zv.ministri i Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Republikës së Kosovës, Z. Rexhep Hoti bëri një vizitë edhe në Radion Zëri i Turqisë, me dha edhe një intervistë për emisionin e gjuhës shqipe pranë kësaj radioje.


Fjalët Kyçe: Zëri i Turqisë , Redaksia e gjuhës shqipe pranë Radios Zëri i Turqisë , Ministria e Kulturës , Rexhep Hoti