“Ishujt lundrues” në Erzurum tërheqin interesin e turistëve

Ishujt e vegjël në Liqenin Zëkyn (Zökün) të nënprefekturës Tortum të rrethit Erzurim në Turqi, përballen me interesin e madh të turistëve vendas dhe të huaj dhe veçanërisht me interesin e fotografuesve të natyrës.

TORTUM

Ishujt e vegjël në Liqenin Zëkyn (Zökün) të nënprefekturës Tortum të rrethit Erzurim në Turqi, përballen me interesin e madh të turistëve vendas dhe të huaj dhe veçanërisht me interesin e fotografuesve të natyrës.


Fjalët Kyçe: Tortum , Erzurum , Liqeni Zokun , Ishujt lundrues