Imazhe befasuese dhe fantastike sikur jeni mbi tapetin e Aladinit

dunya havadan 01.jpg
Ju keni vizituar ndoshta shumë vende, por ky është një këndvështrim tjetër për ta dashuruar atë.

Fjalët Kyçe: