Hizani është i bukur në çdo stinë

Fotografët nga tërë Turqia treguan një interes të madh për bukuritë historike dhe natyrore të Hizanit.

Hizan

Në evenimentin ‘fotosafari’ të organizuar nga Bashkia e Hizanit në rrethin Bitlis të Turqisë, fotografë të ardhur nga të katërta anët e vendit, fotografuan bukuritë e mbetura të fshehta të kësaj nënprefekture.


Fjalët Kyçe: Hizan , Bitlis , bukuri natyrore , bukuri historike