Fusha me tulipanë përdoret si studio fotografike

Shumë fotografë amatorë dhe profesionistë përdorin si studio natyrale një fushë që përdoret për kultivimin e tulipanëve në Konya të Turqisë.

Fushë me tulipanë

Fusha në nënprefekturën Karatay të Konyas, ku kompania “Asya Lale" kultivon 80 lloje të tulipanëve, ka ngjallur një interes kryesisht për të pasionuarit e fotografisë, të cilët garojnë me njëri-tjetrin të realizojnë foto sa më të mira. Gjithashtu nuk mungojë as të pasionuarit pas fotografisë, që përpiqen të marrin pamje të fushës me tulipanë nga pozicione të ndryshme me anë të dronëve.


Fjalët Kyçe: Stambolli takohet me tulipanin e tij , tulipanë , Konya