Dokumentari ‘Kedi’ të bën t'i duash macet dhe Stambollin

Në dokumentar tregohen mace të ndryshme dhe pamje mahnitëse nga Stambolli.

Dokumentari ‘Kedi’

Në dokumentarin ‘Kedi’, që do të thotë mace, me regji të Ceyda Torun tregohet jeta e maceve në rrugicat e ngushta të Stambollit dhe problemet që këto kafshë të dashura përjetojnë.


Fjalët Kyçe: Dokumentari ‘Kedi’ , mace , Stambolli , Ceyda Torun