Portokajtë e Antalyas mbushin sofrat brenda dhe jashtë vendit

Moti i ngrohtë ka bërë që në Antalya të fillojë më herët sezoni i mbledhjes së portokajve. Sezoni i vjeljes pritet të vazhdojë deri në muajin maj.

Antalya

Antalya nuk është vetëm një nga qytetet që pret më shumë turistë gjatë gjithë vitit por është edhe qyteti me prodhimin më të madh të fruta-perimeve në Turqi.


Fjalët Kyçe: portokalli , Antalya , vjelja e pemëve , fruta perime