“Ari i Gjelbër” kontribuon në promovimin e Gaziantepit

antep fıstığı hasadı 1.jpg
Fëstëku është një nga shtyllat më të forta ekonomike të rrethit Gaziantep të Turqisë dhe njëkohësisht edhe Turqisë duke zotëruar një potencial të fortë edhe në tregun e huaj.

Fjalët Kyçe: