Kremtimet e festës së ndërrimit të moteve në botë

Njerëzit e veshur në kostume të ndryshme kremtuan festën e vitit të ri.

Viti i Ri 2017

Pamje të larmishme nga kremtimi i festës së ndërrimeve të moteve në qendrat botërore. Urojmë që ky vit të sjell paqe dhe lumturi në mbarë botën. 


Fjalët Kyçe: kremtime , festat e fundvitit , ndërrimi i moteve , botë