Konkursi ndërkombëtar me karikatura “Donald Trump” në Iran

Në konkursin me karikatura, që u organizua në Iran me temë presidentin e ri amerikan, Donald Trump, morën 1600 punime nga 75 vende të ndryshme të botës.

Trumpist 2017

Në Iran është organizuar një konkurs ndërkombëtar me karikatura me temë Presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA), Donald Trump. Për të marrë pjesë ne konkurs aplikuan 1600 punime nga 75 vende. Në fund të konkursit juria vlerësoi si fitues punimet nga Irani, Spanja dhe Brazili.


Fjalët Kyçe: Donald Trump , konkurs me karikatura , Iran