Erdogan në Uashington

Presidenti Erdoan u prit me manifestim dashurie nga turqit që jetojnë në Amerikë.

Vizita e Erdoanit në ShBA

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) ka shkuar në kryeqytetin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA), Uashington për t’u takuar me Presidentin amerikan, Donald Trump. Qytetarët turq ishim mbledhur para “Blair House”, ku qëndron Presidenti Erdoan dhe që është edhe rezidenca e presidentit amerikan dhe pritën me entuziazëm ardhjen e Erdoanit.


Fjalët Kyçe: Presidenti Recep Tayyip Erdogan , takimi Erdogan-Trump , Uashington , turqit e Amerikës , Blair House