Takimet e Presidentit Nishani me Kryeparlamentarin Kahraman dhe Kryeministrin Yildirim

Presidenti Bujar Nishani i bëri një vizitë kortezie Kryetarit të Kuvendit të Madh Popullor të Turqisë, Ismail Kahraman.

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani, në Ankara

Në kuadër të vizitës zyrtare në Ankara, Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani, realizoi takime me Kryetarin e Kuvendit të Madh Popullor të Turqisë, Ismail Kahraman, si dhe me Kryeministrin e Republikës së Turqisë, Binali Yildirim. Takimet u mbajtën në një atmosferë shumë të ngrohtë dhe miqësore, e cila reflekton nivelin e shkëlqyer të marrëdhënieve ndërmjet dy vendeve. 


Fjalët Kyçe: Bujar Nishani , Ismail Kahraman , Binali Yildirim , takim , Kuvendi i Madh Popullor i Turqisë , Pallati Çankaya , marrëdhëniet dypalëshe , lufta kundër terrorizmit , FETO , tentativë për grusht shteti , 15 korriku , Ankara , Turqi , Shqipëri , trt shqip , trtshqip , lajme shqip