Ministri Peleshi: Të përgatitemi për më të keqen dhe urojmë më të mirën

Katërmbëdhjetë efektivë, mes të cilëve katër nga Kosova, përfunduan Kursin XIII Bazë të Forcave Speciale në Shqipëri.

Kursi i Forcave Speciale në Shqipëri

Katërmbëdhjetë efektivë, mes të cilëve katër nga Kosova përfunduan Kursin XIII Bazë të Forcave Speciale në Shqipëri. Në ceremoninë e organizuar me këtë rast morën pjesë ministrat e Mbrojtjes të Shqipërisë dhe Kosovës, Niko Peleshi dhe Armend Mehaj, shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Shqipërisë, gjeneralmajor Bajram Begaj, si dhe komandantë të forcave nga Shqipëria e Kosova.


Fjalët Kyçe: Forcat e Armatosura të Kosovës , Forcat Speciale të Shqipërisë , Forcat e Armatosura të Shqipërisë