Shtypi i Kosovës 25.04.2014

Shtypi i Kosovës 25.04.2014

Gazeta “Tribuna”

LËSHIME PËR ULËSET OSE NEGOCIATA NË BRUKSEL

Vazhdimi i ulëseve të rezervuara për pakicat, pritet të jetë kërkesa e radhës për lëshime që duhet të bëjnë deputetët e Kuvendit të Kosovës. Kjo çështje pritet të shtrohet si një lloj kundërshpërplimi për komunitetet pakicë në shpagim të votës së tyre për formimin e Forcave të Armatosura të Kosovës.

Tituj të tjerë:

Zgjedhje, me hatër ose me zor – Java e ardhshme pritet të tregojë nëse është e treta e vërteta për opozitën në përpjekjet e saj për të shkuar në zgjedhje të parakohshme.

Dëshpërohen pensionistët

Pacientëve u shtyhen operimet, anesteziologët në seminar

Gazeta “Koha Ditore”

GJYKATA SPECIALE DEFINOHET NGA LEGJISLATURA E ARDHSHME

Përbërja aktuale e Qeverisë dhe e Kuvendit ka kryer gjithë detyrën për Gjykatën Speciale, që do të trajtojë rastet që dalin nga hetimi, bazuar në pretendimet e senatorit Dick Marty.

Tituj të tjerë:

Shpallet tenderi për “Kosovën e Re”

Zyrtari i AKI-së pa shkollë të mesme kryen fakultetin

Gazeta “Epoka e Re”

ANALISTËT: ZGJEDHJET TË MBAHEN NË QERSHOR

Tituj të tjerë:

Me këtë ritëm LDK-ja s’mund të fitojë

Nën llupë edhe zyrtarët në veri

Majlinda, mbretëreshë e Evropës

Gazeta “Zëri”

AGJENTI ME FAKULTET, PA SHKOLLË TË MESME

Tituj të tjerë:

Të gjithë për zgjedhje

Sherri i madh, Diku Marty

200 milionët e kufirit bllokojnë Kartonin e Gjelbër

Gazeta “Kosova Sot”

PËR NJË JETË MË TË MIRË

Tituj të tjerë:

Mjegulla 7-milionëshe e MPB-së

Gazeta “Lajm”

BEFASIMI I CARLA DEL PONTES

Gazeta “Bota Sot”

RUGOVA: LDK DO TA SHPËRBËJË KUVENDIN

Gazeta “Sport Plus”

KAMPIONE E EVROPËS


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme