Saimir Pirgu në kopertinën e revistës spanjolle “Opera Actual”

Revista spanjolle e operave “Opera Actual”, ka zgjedhur tenorin shqiptar me famë botërore, Saimir Pirgun si personazhin kryesor të kësaj reviste për muajin korrik dhe gusht.

Saimir Pirgu në kopertinën e revistës spanjolle “Opera Actual”

Në këtë revistë, Pirgu ka dhënë edhe një intervistë i cili ka folur rreth rolit të tij në “Boheme”.

Ai ka folur edhe rreth albumit të tij “Il Mio Canto”, karrierën dhe për projektet e tij që do ti realizojë në të ardhmen.Lajme të ngjashme