Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Ekspozitë e veprave të çmuara të artit të shek. 20-të tek Christie's

Shtëpia e ankandit Christie's në Londër prezanton veprat më të çmuara të artit të shekullit të 20-të.

Ekspozitë e veprave të çmuara të artit të shek. 20-të tek Christie's

Kryeqendra angleze Londra ishte mysafire e shtëpisë së ankandit "Christie's" e cila në ankand ka prezantuar veprat më të çmuara të artit të shekullit të 20-të.

Në morinë e veprave shumë të çmueshme është edhe ajo e skulptorit Alexander Calder nga viti 1959, e vlerësuar në 4.5 milionë dollarë.

Një vend në ankand gjeti edhe piktura “Ndiq njeriun” të artistit më të madh spanjoll dhe themelues të kubizmit Pablo Picasso. Piktura e tij vlerësohet në shumë prej tetë deri në 12 milionë dollarë.Lajme të ngjashme