Turqia një prej vendeve që shpenzojnë më shumë për artin modern

Sipas raportit të Tregut të Artit Bashkëkohor për vitin 2014-2015, Turqia ka arritur të ardhurat më të larta në ankandin e artit bashkëkohor në botë.

Turqia një prej vendeve që shpenzojnë më shumë për artin modern

Sipas raportit, në vend të parë renditen Shtetet e Bashkuara të Amerikës me 650 milionë dollarë të ardhura, në vendin e dytë Kina me të ardhura prej 542,8 milionë dollarësh dhe në vendin e tretë Anglia me 410 milionë dollarë.

Ndërsa Turqia me një prej 6.5 milionë dollarësh lë prapa në listë vende si Belgjika, Austria, Afrika e jugut, Emiratet e Bashkuara Arabe, Singaporin madje edhe Japoninë.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme