Stamboll: Një Sfilatë Dimri në të nxehtin e verës

Qendra e vetme e hapur tregtare në botë, Laleli-ja e Stambollit solli dimrin në mes të verës.

Stamboll: Një Sfilatë Dimri në të nxehtin e verës

Kjo lagje që njihet si zemra e tregut të tekstilit si brenda ashtu edhe jashtë vendit, organizoi një sfilatë mode në rrugë me konceptin “Një Përrallë Dimri”.

Për sfilatën u tregua një interes tepër i madh. Festivali Laleli Fashion Shopping i organizuar për herë të 4 nga Shoqata e Industrialistëve dhe Biznesmenëve të Lalelisë (LASIAD) mirëpriti një numër të madh të ftuarish nga 13 vende.

Sfilata e pakrahasueshme me një podium rekord prej 300 metrash dhe me makinat e borës artificiale nuk pushtoi vetëm zemrat e sektorit të modës por gjithashtu u kthye edhe në një festival argëtues.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme