Katër fëmijë humbin jetën si pasojë e përmbysjes së një varke me emigrantë në Egje

Katër fëmijë kanë vdekur pasi një varkë me emigrantë të parregullt u përmbys në afërsi të ishullit grek Kios në Detin Egje.

1725309
Katër fëmijë humbin jetën si pasojë e përmbysjes së një varke me emigrantë në Egje

Katër fëmijë kanë vdekur pasi një varkë me emigrantë të parregullt u përmbys në afërsi të ishullit grek Hios në Detin Egje.

Ministri grek i Migracionit dhe Azilit Notis Mitarakis publikoi një mesazh në Twitter në lidhje me aksidentin.

Mitarakis vuri në dukje se të vdekurit ishin katër fëmijë të moshës 3-14 vjeç, duke shtuar se 22 persona u shpëtuan nga varka që po fundosej, ndërsa një person rezulton ende i zhdukur.Lajme të ngjashme