Sëmundja “misterioze” vdekjeprurëse mbërrin në Amerikë

Koronavirusi që bëhet shkak për sëmundjen “misterioze”, i cili ka simptomat e pneumonisë dhe është shfaqur në qytetin Vuhan të Kinës, është evidentuar edhe tek një person në Uashington të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Sëmundja “misterioze” vdekjeprurëse mbërrin në Amerikë

Koronavirusi që bëhet shkak për sëmundjen “misterioze”, i cili ka simptomat e pneumonisë dhe është shfaqur në qytetin Vuhan të Kinës, është evidentuar edhe tek një person në Uashington të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Sipas lajmeve në median amerikane, një person që ishte sëmurë pas vizitës në Kinë dhe është duke u kuruar në Uashington, është diagnostikuar me të njëjtën sëmundje të koronavirusit të shfaqur në Vuhan.  

Ndërkaq nuk bëhet i ditur identiteti i personit që është në gjendje të rëndë shëndetësore.Lajme të ngjashme