Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Jo vetëm arra por edhe vaji sa i veçantë aq dhe i vlefshëm

Vaji i arrës është një produkt natyral për një ushqim të shëndetshëm . Vaji i arrës është një burim i shkëlqyer i acideve yndyrore omega 3.

Jo vetëm arra por edhe vaji sa i veçantë aq dhe i vlefshëm

Në përbërjen e saj gjejmë proteina, kripra minerale zink, kalcium, potasium, hekur dhe vitamina E dhe C që përbëjnë një burim  ushqyes  për shëndetin. Gjithashtu vaji arrës përmban jod që është parësor për mirëfunksionimin gjëndrës së  tiroideve, përmirëson lëkurën, kundër plakjes, kundër inflamacionit.

Konsumimi i vajit të arrës ndihmon enët e gjakut duke u dhënë atyre më shumë forcë për një funksionim më normal.

Gjithashtu ka veti të larta antibakteriale dhe antivirale.

Studimet kanë treguar  se qelizat e trurit kanë nevojë për acide yndyrore për këtë arsye dieotologët këshillojnë përdorimin e vajit të arrave. (ATSH)Lajme të ngjashme