Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Mirëserdhe muaji i shenjtë i Ramazanit!

Duke filluar prej ditës së sotme për botën islame fillon muaji i shenjtë i agjërimit, Ramazani.

Mirëserdhe muaji i shenjtë i Ramazanit!

Duke filluar prej ditës së sotme për botën islame fillon muaji i shenjtë i agjërimit, Ramazani.

Besimtarët e fesë islame gjatë muajit të Ramazanit do të agjërojnë duke u përmbajtur nga të ngrënit dhe të pirit prej agimit e deri në darkë.

Gjatë Ramazanit do të hahet dy vakte darka e iftarit, e cila është e veçantë për këtë muaj dhe syfyri, pra mëngjesi.

Së bashku me namazin e jacisë gjatë Ramazanit falet edhe namazi i teravive.

Redaksia e gjuhës shqipe pranë Radios Zëri i Turqisë u uron të gjithë myslimanëve muajin e Ramazanit dhe pranimin e të gjitha lutjeve që do të bëhen gjatë këtij muaji të bekuar.  

 Lajme të ngjashme