Liberi – Një sëmundje e panjohur u merr jetën të paktën 11 personave

Të paktën 11  persona kanë vdekur nga një sëmundje e panjohur në Liberi, në Afrikën Perëndimore, ndërkohë që të paktën nëntë të tjerë janë infektuar, deklaroi një zyrtar liberian i shëndetësisë...

Liberi – Një sëmundje e panjohur u merr jetën të paktën 11 personave

Të paktën 11  persona kanë vdekur nga një sëmundje e panjohur në Liberi, në Afrikën Perëndimore, ndërkohë që të paktën nëntë të tjerë janë infektuar, deklaroi një zyrtar liberian i shëndetësisë.

Sipas ekspertit mjekësor liberian, Francis Kateh, të infektuarit me sëmundjen e çuditshme kanë shfaqur simptoma si dhimbje të forta të stomakut dhe kokës.

"Gjithashtu, testet fillestare kanë treguar se sëmundja nuk ishte ebola", saktësoi Francis Kateh.Lajme të ngjashme