Vizita e Obamës në Kubë, një kapitull i ri në marrëdhëniet dypalëshe

Presidenti Barack Obama vlerësoi se vizita e parashikuar në mars në Kubë do të shërbejë për hapjen e një kapitulli të ri në marrëdhëniet midis regjimit komunist, si mënyra më e mirë në promovimin e interesave të SHBA-së.

436378
Vizita e Obamës në Kubë, një kapitull i ri në marrëdhëniet dypalëshe

Presidenti Barack Obama vlerësoi se vizita e parashikuar në mars në Kubë do të shërbejë për hapjen e një kapitulli të ri në marrëdhëniet midis regjimit komunist, si mënyra më e mirë në promovimin e interesave të SHBA-së.

“Besoj se kjo është mënyra më e mirë në promovimin e interesave dhe vlerave amerikane, si mjeti më i mirë për të ndihmuar popullin kuban në përmirësimin e kushteve të jetesës, për normalizimin e marrëdhënieve midis qeverive tona dhe zgjerimit të kontakteve midis dy kombeve”, tha presidenti amerikan.


Fjalët Kyçe: #Barack Obama , #Kuba , #SHBA

Lajme të ngjashme