Veprimi i të riut mysliman emocionon tërë botën

Në kryeqytetin e Francës, Paris, një i ri ,mysliman ka përcjellë një mesazh miqësie për botën.

Veprimi i të riut mysliman emocionon tërë botën

I riu mbante një duar një pankartë ku shkruhej :“Unë jam mysliman, unë kam besim tek ti. Po ti a ke besimtek mua? Nëse po, më përqafo”.

Me qindra parisienë dhe myslimanë iu përgjigjën thirrjes së myslimanit të ri duke e përqafuar atë.

Në shesh u përjetuan çaste emocionuese.

I riu mysliman ka realizuar dëshirën e tij me këtë veprim, duke dashur ti tregojë botës ndjenjat e një myslimani pas gjakderdhjeve në Paris.

Video e të riut mysliman theu rekordin për shikime dhe shpërndarjen e saj në tërë botën.

 


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme