Aftësitë shoqërore më të preferuara sesa njohuria e punës

Punëdhënësit gjithnjë e më tepër vëmendje i kushtojnë aftësive shoqërore të punëtorëve sesa njohurive.

356849
Aftësitë shoqërore më të preferuara sesa njohuria e punës

Një studim i Universitetit amerikan Harvard tregoi se kompanitë në botë gjithnjë e më shumë vlerësojnë aftësitë shoqërore tek punonjësi.

Përveç njohurive dhe kualifikimeve, kompanitë gjithnjë e më shumë vëmendje i kushtojnë aftësive shoqërore tek punonjësit.

David Deming, profesor në Harvard i cili bëri studimin, theksoi se në tregun e punës tashmë më tepër vëmendje i kushtohet aftësive shoqërore.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme