Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Dyndja drejt Turqisë për mbjelljen e flokëve

Washigton Post: Turqia më e mira në botë për mbjelljen e flokëve.

Dyndja drejt Turqisë për mbjelljen e flokëve

Gazeta amerikane “Washington Post” në një artikull të saj shkruan se ata të cilët dëshirojnë të bëjnë mbjelljen e flokëve mund të vijnë në Turqi.

Nga aspekti i klinikave cilësore për mbjelljen e flokëve të cilat ofrojnë edhe shërbime të lira, Turqia zë vendin e parë në botë.

Gazeta bën të ditur se në Turqi gjatë një muaji bëhen mbi 5 mijë ndërhyrje mjekësore në mbledhjen e flokëve.

Ndërkohë që kostoja e këtij operacion në Angli është 25 mijë dollarë, kjo ndërhyrje mjekësore në Turqi kushton prej 700 deri në 2 mijë dollarë dhe është më e suksesshme.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme