Aeroporti i Stambollit në shtator ofroi shërbime për mbi 4 milionë pasagjerë

Bëhet e ditur se Aeroporti i Stambollit në shtator ofroi shërbime për 4 milionë e 79 mijë e 363 pasagjerë.

1717012
Aeroporti i Stambollit në shtator ofroi shërbime për mbi 4 milionë pasagjerë

Bëhet e ditur se Aeroporti i Stambollit në shtator ofroi shërbime për 4 milionë e 79 mijë e 363 pasagjerë.

Sipas të dhënave të publikuara nga Drejtoria e Përgjithshme e Menaxhimit të Aeroporteve Shtetërore (DHMI), gjatë periudhës në fjalë në Aeroportin e Stambollit janë realizuar  29.749 fluturime gjithsej, përfshirë 8.985 fluturime të brendshme dhe 20.764 fluturime ndërkombëtare.

Gjithsej 4 milionë e 79 mijë e 363 pasagjerë përdorën Aeroportin e Stambollit në shtator, përfshirë 1.186.186 fluturime të brendshme dhe 2.893.177 fluturime ndërkombëtare.

Në Aeroportin Ataturk, ku vazhduan aktivitetet e përgjithshme të aviacionit dhe transportit të ngarkesave, në shtator u realizuan 4.230 fluturime.

 


Lajme të ngjashme