Në qytezën turistike Bodrum ankorohen jahtet gjigante dhe luksoze

Gjiret e famshme të Bodrumit, qendër turistike shumë e frekuentuar e Egjeut në rrethin Mugla të Turqisë, kanë filluar të gjallërohen nga jahtet gjigante dhe luksoze.

1673194
Në qytezën turistike Bodrum ankorohen jahtet gjigante dhe luksoze

Gjiret e famshme të Bodrumit, qendër turistike shumë e frekuentuar e Egjeut në rrethin Mugla të Turqisë, kanë filluar të gjallërohen nga jahtet gjigante dhe luksoze.

Bodrumi, me shërbimet e tij portuale dhe pajisjet teknike në kantieret e tij, preferohet nga shumë emra të shquar nga bota e biznesit, artit, sportit e politikës dhe çdo vit mirëpret mega jahte.

Në Bodrum, ku vijnë jahte të emrave shumë të pasur në botë, është ankoruar jahti "Madame Gu", 99 metra i gjatë.

Jahtin, i cili ishte ankoruar në skelën e Bodrumit në Portin e Pasagjerëve, dhe në të cilin ka edhe një helikopter, u furnizua me 90 mijë litra karburant.

Në Gjirin Torba të Bodrumit, ku jahte me madhësi dhe tipare të ndryshme mund të shihen në hapësirë ​​të hapur, tërhoqi vëmendjen jahti 73 metra i gjatë i quajtur "Plan B".

Edhe pse ende nuk dihen emrat e personave që po kalojnë pushimet në jahtet e sipërcituara, e gjithë vëmendja e turistëve është përqendruar mbi ta.Lajme të ngjashme