Albayrak: Bilanci i buxhetit shënoi suficit në gusht

Ministri i Thesarit dhe Financave Berat Albayrak bëri të ditur se “Bilanci i buxhetit gjatë gushtit shënoi suficit me 28,2 miliardë lira turke”.

1491534
Albayrak: Bilanci i buxhetit shënoi suficit në gusht

Ministri i Thesarit dhe Financave Berat Albayrak bëri të ditur se “Bilanci i buxhetit gjatë gushtit shënoi suficit me 28,2 miliardë lira turke”.

Ministri Albayrak në llogarinë e tij në Twitter postoi një mesazh në lidhje me realizimin e buxhetit për muajin gusht.

Duke vënë në dukje se në një periudhë të jashtëzakonshme kanë marrë edhe masa të jashtëzakonshme, ministri Albayrak tha: “Me normalizimin pas pandemisë, bilanci i buxhetit ka tërhequr një pamje më të mirë se muajt e mëparshëm dhe në shënoi suficit me 28,2 miliardë lira turke. Ne jemi ‘pro’ mbajtjes së disiplinës buxhetore, por nuk do të hezitojmë të ndërmarrim hapat e nevojshëm kur shfaqet nevoja”.

 


Lajme të ngjashme