Tre kroçera vizituan Kusadasi

Në portin “Ege Port” u ankoruan kroçerat “Venndam” dhe “Wind Star” me flamur të Ishujve Bahama dhe “Celestyal Olympia” me flamur maltez.

Tre kroçera vizituan Kusadasi

Në Kushadasi (një nga qendrat e rëndësishme të turizmit të kroçerave në Turqi) kanë ardhur 2 mijë e 850 udhëtarë me 3 anije turistike.

Në portin “Ege Port” u ankoruan kroçerat “Venndam” dhe “Wind Star” me flamur të Ishujve Bahama dhe “Celestyal Olympia” me flamur maltez.

Një pjesë e 2 mijë e 850 pasagjerëve, shumica me shtetësi amerikane, morën pjesë në turnetë turistike dhe vizituan Shtëpinë Shën Mërisë dhe qytetin antik të Efesit.

Kurse pjesa tjetër preferuan të shëtisin në qendrën e qytetit.

 


Lajme të ngjashme