Antalia, rekord në turizëm edhe jashtë sezonit

Krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë, numri i turistëve të Antalias në janar 2019 është rritur me 53,8 për qind dhe ka arritur në 142 mijë e 297, një rekord absolut.

1139955
Antalia, rekord në turizëm edhe jashtë sezonit

Antalia, qytet ku 2018-a rezultoi viti më i mirë në turizëm, ka thyer rekordin historik për numrin e turistëve në muajin janar.

Krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë, numri i turistëve të Antalias në janar 2019 është rritur me 53,8 për qind dhe ka arritur në 142 mijë e 297, një rekord absolut.

Sipas operatorëve turistikë, kjo rritje rekord në janar, kur sezoni nuk është hapur ende, është një zhvillim shpresëdhënës edhe për synimin e shtrirjes së turizmit në të 12 muajt e vitit.Lajme të ngjashme