Zelenskiy: Kemi informacione për një tentativë për grushtshtet

Presidenti ukrainas Vladimir Zelenskiy njoftoi se vendi i tij kishte marrë informacione për një tentativë për grushtet më 1 dhjetor.

1739404
Zelenskiy: Kemi informacione për një tentativë për grushtshtet

Presidenti ukrainas Vladimir Zelenskiy njoftoi se vendi i tij kishte marrë informacione për një tentativë për grushtet më 1 dhjetor.

Zelenskiy tha në "30 pyetje për Presidentin e Ukrainës" se ata kishin marrë informacione se do të ndodhte një grusht shteti.

Presidenti ukrainas tha se kishte regjistrime audio të biznesmenit Rinat Ahmetov duke diskutuar për tentativën për grusht shtet.

Zelenskiy e ftoi Ahmetovin në Presidencë për informacion, duke thënë se ai nuk ishte si ish-presidenti Viktor Janukoviç, i cili u largua nga vendi në vitin 2014 dhe se ai nuk do të ikte.Lajme të ngjashme