Publikohen pamjet e provokimit të ushtarëve armenë në kufirin e Karabakut në Azerbajxhan

Janë publikuar pamjet e provokimit të ushtarëve armenë kundër rojave kufitare azerbajxhanase në kufirin e Karabakut Malor në Azerbajxhan.

1632429
Publikohen pamjet e provokimit të ushtarëve armenë në kufirin e Karabakut në Azerbajxhan

Janë publikuar pamjet e provokimit të ushtarëve armenë kundër rojave kufitare azerbajxhanase në kufirin e Karabakut Malor në Azerbajxhan.  

Në pamjet e shpërndara në mediat sociale, shihet se ushtarët armenë shkuan në rajon të mbrojtur nga rojet kufitare të Azerbajxhanit dhe kërkuan të drejtat e tyre (për të kaluar kufirin).

Ushtarët armenë që pretendojnë se rajoni u takon atyre u përpiqën të kalojnë me forcë.

Përpjekjet për të kaluar bllokohen me qetësi nga komandanti azerbajxhanas.

Përpjekja për provokim përfundon pa incidente, falë gjakftohtësisë së palës azerbajxhanase.Lajme të ngjashme